Novi visokokvalitetni stanovi u Puli

Vidikovac (tal. Monte Paradiso) Residence pomno je osmišljen projekt koji u svojoj cjelini čini jedno skladno urbano obiteljsko naselje. Novo mini stambeno naselje na obroncima Monte Paradisa nastavlja se na nizove Verude Porat projektirane 80-ih i 90-ih godina 20.st. Na karakteristične nizove, uskih čestica nastavljaju se dva nova niza s komotnijim česticama, prateći dispoziciju i orijentaciju terena te okolnih čestica i izgradnje.

Pri projektiranju vodilo se računa o vizuri naselja i urbanoj morfologiji no istovremeno naglasak je na novim standardima u arhitekturi, izvedbi, materijalima i opremi a sve u svrhu modernijeg i komfornijeg načina života. Splet želja investitora i vizije projektanta čini deset (10) budućih manjih stambenih objekata koncipiranih u dva (2) stambena niza. Svojom prostornom dispozicijom na terenu, usklađenošću boja i detalja na pročeljima omogućavaju svakoj zgradi novoprojektiranog niza optimalno osunčanje tokom cijele godine te zaštitu od prekomjernog osunčanja u ljetnim mjesecima, dovoljno intime i zelenila, a da se pritom ne narušava okolna izgradnja.

Po tipologiji su to zgrade malih gabarita konceptualno posložene u skladnu cjelinu. Zgrade su na čestici orijentirane u smjeru sjever-jug. Cijelo naselje imat će ukupno 38 prostranih stambenih jedinica.

Cijena i isporuka

Okvirna prodajna cijena je 2.490,00 EUR/m2 s uključenim PDV-om.

Predviđeni završetak gradnje i isporuka je početkom 2023 godine.

 

Tlocrti tipskih stanova i rezervacija

Niže možete pogledati jedanaest različitih tlocrta stanova.

Rezervirajte stan informativno i bez financijskih obveza. S početkom službene prodaje (nakon ishođenja građevinske dozvole) kontaktirat ćemo Vas i pozvati pristupanju finalizaciji kupoprodajnog ugovora. Stan možete rezervirati putem našeg online obrasca ili nas osobno kontaktirati u našoj poslovnici u Puli. Prioritet pri kupnji stana imat će kupci koji ga rezerviraju na vrijeme.

 

Tlocrti su podijeljeni prema mjestu zgrade:

Zgrada A i G

Zgrade B,C,D,E,H,I

Zgrada F i J

 

Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Saznaj više

Upotreba kolačića

Uvod

Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Korištenje kolačića na www.vidikovac-residence.hr

www.vidikovac-residence.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.

www.vidikovac-residence.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.vidikovac-residence.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Vidikovac Residence d.o.o. i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Vidikovac Residence d.o.o., prikazuju oglase Vidikovac Residence d.o.o. na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Kako onemogućiti kolačiće?

Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).

Dodatne informacija oko isključivanja kolačića

Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama: